Geef een wijnproeverij cadeau

Wil je een wijnproeverij thuis cadeau doen? Wat een leuk en creatief idee!
En weer eens wat anders dan die standaard fles wijn. Daarbij is het erg leuk om te krijgen en erg leuk om te geven. En je proeft wellicht zelf ook gezellig mee. Een wijnproeverij is de gezelligste én lekkerste manier om in je eigen omgeving te proeven van heerlijke wijnen die je anders vast nooit had durven proeven.

Bij een wijnproeverij thuis, verzorgd door Villa Wijnland, laat Wijnadviseur Arthur Brekelmans je op je zelf gekozen locatie kennismaken met maar liefst 12 verschillende wijnen van topniveau. 

Een proeverij is ook erg leuk als bedrijfsuitje om informeel met collega’s onder elkaar te zijn, natuurlijk met je beste vrienden of met lieve familie. Maar ook als gezellige bezigheid tijdens een vrijgezellenfeest. Op je vakantie-adres met je nieuwe vakantievrienden. Kortom er is altijd wel een gelegenheid te bedenken om te genieten van een professionele proeverij.

Waarbij het vooral gaat om jouw beleving en waardering voor de wijn maar natuurlijk ook om de gezelligheid. Daarnaast leer je natuurlijk ook het een en ander over de verschillende soorten wijnen dankzij wijnadviseur Arthur Brekelmans. Een gepassioneerde wijnkenner die graag zijn kennis op een informele wijze met je deelt.