Als bedrijf kun je niet meer om de VrijdagMiddagBorrel of zogewenst de DonderdagMiddagBorrel (niet al je collega’s werken immers op vrijdag) heen. Op de eerste plaats is het natuurlijk erg gezellig en lekker om op die manier een drukke en hopelijk succesvolle week samen met je collega’s af te sluiten en het weekend (alvast) in te luiden.

Maar zo’n samenzijn biedt nog veel meer dan dat. Het zorgt voor de nodige vrijdagmiddag- of donderdagmiddaglol, verbinding, goede verhalen voor bij de lunch op maandag en hechte teams. Dus die VrijMiBo of DoMiBo moet er zeker komen als die er nog niet is. En als die er al is moet deze vooral blijven!

Want het schept hoe dan ook een band als je wat meer weet over die (te) gekke hobby van je collega van afdeling Finance, of wanneer je je collega van de Beveiliging lekker uit zijn bol ziet gaan op de geïmproviseerde ‘dansvloer’. Ga je gelukkig naar je werk, voel je je je fijn bij je collega’s en voel je je onderdeel van een hecht team, ga je vanzelf harder werken.
Geloof ‘t maar, tis echt waar!

Voor die perfecte, leuke, gezellige, sfeerrijke, anders dan anders borrel waar niemand nee tegen zegt, organiseer je natuurlijk een Wijnproeverij. Deze zijn alleen op aanvraag te boeken via een mailtje of een telefoontje. Het kan op een lokatie naar keuze in Zuid-Limburg. Verras je collega’s met een heerlijke reis door wijnland.