Ons ‘Trio Taste Delight’ wijnabonnement is een nieuwe service waarmee je nieuwe en diverse kwaliteitswijnen, rosé’s, mousserende wijnen enz. kunt ontdekken doordat je elke maand een selectie van 3 verschillende flessen thuis ontvangt. Elke maand selecteert wijnexpert Arthur Brekelmans voor jou drie kwaliteitswijnen.
Waarom zou je voor ons ‘Trio Taste Delight’ abonnement kiezen?

 1. Diversiteit van Wijnen
  Een wijnabonnement geeft je de kans om verschillende soorten wijnen te proeven, waaronder rode, witte, rosé, likeurtjes en mousserende wijnen. Hierdoor kun je je smaakpalet verbreden en nieuwe favorieten ontdekken.
 2. Gemak en Thuisbezorging
  Je hoeft niet meer naar de winkel/slijterij te gaan en zelf een keuze maken uit het grote assortiment wijnen. Dankzij dit wijnabonnement worden speciaal geselecteerde flessen rechtstreeks naar je thuis gestuurd, waardoor het gemakkelijker wordt om van kwaliteitswijnen te proeven. En bevalt de wijn? Dan weet je precies waar je deze opnieuw kunt bestellen.
 3. Deskundige Selectie
  Als wijnexpert selecteert Arthur zeer zorgvuldig de wijnen op basis van kwaliteit, herkomst en populariteit. Dit betekent dat jij als klant kunt vertrouwen op de expertise van een kenner.
 4. Educatieve Ervaring
  Je ontvangt elke maand voor elke wijn informatie over de herkomst van de wijnen en welke gerechten er uitstekend bij passen. Dit zorgt voor een leerzame ervaring, waardoor je als klant meer te weten komt over de wereld van wijn.
 5. Maandelijkse Verrassing
  Het ontvangen van een maandelijkse selectie wijnen voegt een element van verrassing toe aan de ervaring. Je kunt als klant uitkijken naar nieuwe ontdekkingen en genieten van de opwinding van het openen van een pakket met nog onbekende flessen wijn.
 6. Flexibel
  Je bepaalt met het ‘Trio Taste Delight’ abonnement zelf wanneer je je abonnement pauzeert of zelfs helemaal stopt. Je zit nergens aan vast. Elke volgende maand na je eerste aankoop krijg je een factuur van Villa Wijnland voor je ‘Trio Taste Delight’ abonnement. Jij bepaalt vervolgens zelf of je de volgende maand opnieuw een ‘Trio Taste Delight’ box wilt ontvangen. Je ontvangt géén facturen meer wanneer je drie achtereenvolgende maanden géén betaling hebt gedaan.
  Alles volledig in eigen beheer dus.
 7. Kostenbesparing
  Door te kiezen voor dit ‘Trio Taste Delight’ wijnabonnement geniet je van geslecteerde kwaliteitswijnen tegen gereduceerde prijzen, waardoor je profiteert van een kostenbesparing in vergelijking met het afzonderlijk kopen van dezelfde kwaliteitswijnen via onze webshop.

Al met al biedt het ‘Trio Taste Delight’ wijnabonnement niet alleen een kans om van heerlijke vaak onbekende wijnen te genieten, maar ook om de wereld van wijn te verkennen, nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van het gemak van thuisbezorging. Het is een leuke en boeiende manier om je wijnervaring te verrijken.