Home is where the Wine is

De zenuwen gieren door je lijf, je kan maar niet stoppen met praten over hoe het zal zijn als je straks écht door je huis loopt. Jouw huis! Een droom waar je lang naar hebt uitgekeken en nu werkelijkheid wordt.

Volgepakte dozen, de eerste spullen worden verhuisd. Je oude stekkie wordt steeds leger en kaler en daardoor steeds minder je thuis. Misschien moet er in je nieuwe huis nog flink geklust worden, of heeft het alleen maar een likje verf nodig. Hoeveel er ook nog geklust moet worden, één ding is zeker: er breekt een bijzondere tijd aan.

Only Good Wine makes a House a Home

Maar pas na de overdracht is het écht officieel. Stop nu maar met dromen, want vanaf die dag word je elke dag wakker in je eigen droomhuis.

Om het genieten van je nieuwe thuis te intensiveren, ontvangt iedereen die met de hulp van RE/MAX dè Makelaar, Arthur Brekelmans een huis (ver)koopt een wijnproeverij kado.

Cheers

Als dank voor het vertrouwen ontvangt iedereen die via RE/MAX Dè Makelaar Arthur Brekelmans een huis koopt en/of verkoopt ter herinnering aan dit heuglijke feit een luxe cadeau met een zeer persoonlijke touch. Om het goede leven in je nieuwe thuis optimaal te vieren. Ook al zitten we massaal thuis, je netjes aankleden, jezelf opmaken en gezellig dineren met je partner (en vrienden) kan met wat creativiteit nog steeds.

Een proost op het leven in je nieuwe thuis met een set prachtige gepersonaliseerde wijnglazen die je herinneren aan de succesvolle (ver)koop van je huis. Naast deze gepersonaliseerde wijnglazen ontvang je ook nog als dank voor het vertrouwen een gratis wijnproeverij verzorgd door Villa Wijnland.

De persoonlijke boodschap wordt uiteraard met liefde en precisie in beide wijnglazen gegraveerd door Graveer Glazen Shop.